"Arany Középút" Egyesület
"Minden talajban megterem valamiféle virág. Minden napnak van valamiféle öröme. Neveld rá szemed,hogy meglássa azt:"
(Wass Albert)

Az Arany Középút Egyesület a Társadalmi Megújulás Operatív Program „Munkaerő piaci szolgáltatást nyújtó civil szervezetek támogatása” című pályázati konstrukció keretében 8.000.000,- FT vissza nem térítendő támogatást kapott a TÁMOP-2.6.2-12/1-2012-0198 számú, Advanced Level – fejlesztés a munkaerő-piaci szolgáltatások terén című projekt megvalósítására.

„Munkaerő piaci szolgáltatást nyújtó civil szervezetek támogatása” pályázat célja a munkaerő-piaci szolgáltatásokat nyújtó civil szervezetek fejlesztése, a szolgáltatói kapacitások megerősítése.

A támogatás a szervezetek belső kapacitásainak erősítésével, a szervezeti kultúra fejlesztésével az érintett szervezetek által nyújtott szolgáltatások minőségének javítását, a változó társadalmi és gazdasági feltételekhez való igazodását, szakmai innovációs képességének megerősödését szolgálja.

A konstrukció kapcsolódik a TÁMOP 2.6.1. projekt keretében kialakításra került munkaerő piaci szolgáltatások sztenderdjeihez. Ezen sztenderdek alapján tudja nyújtani az NFSZ a munkaerő-piaci szolgáltatásokat, civil szervezetek bevonásával. Ez a konstrukció az aktív munkaerő-piaci politikák rendszerében potenciális szolgáltatóként megjelenő, munkaerő-piaci szolgáltatásokat nyújtó civil szervezetek fejlesztését, kapacitásainak megerősítését, a megalkotott szolgáltatási sztenderdeknek való megfelelés segítését szolgálja.